Net als herenschoenen, zijn ook herensokken erg belangrijk. Bij elke schoen hoort wel een passende sok, om de outfit zo af te maken. Denk bijvoorbeeld aan herensokken voor onder een pak, bij een sport outfit of bij casual kleding. Het is belangrijk om de juiste sok te kiezen, voor zowel het zicht als het gevoel. Zo staan bijvoorbeeld een paar Hugo Boss herensokken erg mooi bij een net paar schoenen.

Herensokken voor iedere gelegenheid

Er is niks zo vervelend als sokken die niet goed zitten. Vandaar dat het belangrijk is om te kijken welke herensokken er passen bij de gelegenheid. Op hemdvoorhem.nl kun je gemakkelijk herensokken filteren en bestellen. Zo zijn er verschillende sportsokken te koop. Deze herensokken zien er casual uit en zijn speciaal ontworpen ter ondersteuning tijdens het sporten. Zo zijn er sokken voor bij het hardlopen, hiken of andere sporten. Wil je indruk maken met je nieuwe sneakers? Kies dan voor mooie sneakersokken. Deze herensokken maken een mooie indruk en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Je kunt ook kiezen voor sokken die niet boven de schoen uitkomen. Ideaal voor de komende winter zijn herensokken voor thuis. De homepads herensokken zijn sokken met een gevoerde binnenkant. Hierdoor hoef je thuis geen sloffen te dragen. Je kiest zelf het materiaal en de dikte.

Ook herensokken voor niet-standaard maten

Het is lastig om goede herensokken te vinden als je voetmaat net iets afwijkt van het standaard. Een sok die net te groot of te klein is, kan vervelend zitten of afglijden. Ook ‘one-size fits all’ werkt niet altijd. Hemdvoorhem.nl snapt dat dit vervelend kan zijn. Vandaar dat in hun collectie herensokken veel verschillende maten worden aangeboden. Voor mannen met grote voeten zijn er sokken tot en met maat 50. Ook zijn er herensokken voor mannen met wat kleinere voeten, dit gaat vanaf maat 37.

Welke herensokken passen bij mij?

Welke herensokken bij jou passen, hangt helemaal af van wat je zelf wilt. Zo is er verschil in lengtes, kleur, printjes en materiaal. Heb je sneller koude voeten? Kies dan voor wollen herensokken. Voor mannen die meer zweten, zijn katoenen sokken aan te raden. Ook zitten er kniekousen in het assortiment. Bij een zakelijke gelegenheid, is de kniekous een handige uitvinding. Het zit erg prettig en je ziet geen blote stukken been. Er zijn herensokken in verschillende kleuren en printjes. Als je iets meer wil opvallen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een heren sok met een ruitje of streepje. Maar je kunt het natuurlijk ook bij zwart of donkerblauw houden. Het is aan jou!