Ook al schijnt buiten nog vol het zonnetje kunnen we er bijna niet omheen. De zomer begint op zijn einde te lopen en het najaar komt in zicht. Dat betekent weer tijd voor nieuwe trends maar welke trends gaan we nu terug zijn bij de schoudertassen?

Schoudertassen zijn een onmisbaar item

Een goede tas is eigenlijk onmisbaar in het dagelijks leven. Spullen die je nodig hebt voor school of werk worden hierin meegenomen maar eigenlijk maar je maar 2 keuzes voor een goede tas. Je krijgt te maken met de oldschool bag-packs of de schoudertassen. Aangezien we de rugzakken hebben achtergelaten op de basisschool blijft er eigenlijk nog maar echt een item over, de schoudertas. De schoudertassen zijn tegenwoordig in zoveel materialen, stijlen en maten verkrijgbaar dat er voor ieder wel wat wils is. We zien tassen voor mannen, vrouwen, kinderen, school, werk, sport of gewoon voor een avondje uit. Tegenwoordig kunnen de tassen overal voor worden gebruikt.

De trends van 2018

Soms zien we alleen door de bomen het bos niet meer en raken we een beetje het overzicht kwijt. Gelukkig zijn daar nog altijd de trends die we kunnen volgen. In het najaar zien we vaak de rustige, warme kleuren terugkomen. Je kunt hierbij denk aan bruin, paars, bordeaux rood, donker blauw, beige, etc. Deze kleuren geven je dat warme en cosy gevoel die we in het najaar vaak willen opzoeken. Wat de schoudertassen betreft zit je met leer of suède altijd goed. Deze materialen zijn tijdloos en kunnen overal mee gematcht worden. Op de website van Marington zien we dit, wat schoudertassen betreft, ook terugkomen. Vooral de bruine schoudertassen in leer en suède zijn erg geliefd.

Schoudertassen maken je outfit af

We hadden het net al even over het praktische gedeelte wat de schoudertassen betreft maar deze item zijn meer dan dat. Met een goede schoudertas kan jij je outfit breken of maken. Maar hoe zul je, je misschien afvragen. Is je outfit wat rustiger dan kan je, wat betreft de tas, helemaal uitpakken. Kies er een met een gewaagde kleur of speels patroon. Is de outfit juist heel erg sprekend maak dan een keuze voor een wat rustiger item wat kleur en patroon betreft. Zo zorg je voor precies de juiste balans.

 

Nog een laatste tip waar ik zelf ontzettend fan van ben. Zorg dat de schoudertassen bij je schoenen matchen. Door dit te doen kun je altijd wel een kant op!