Je willen verplaatsen in een ander, wie heeft dat nou niet? Sommige Bekende Nederlanders of buitenlandse beroemdheden lopen er zó fashionable bij, dat is echt wel iets om in de gaten te houden. Maar hoe regel je dat voor een normaal budget en zonder sponsoring? Door goed te kijken naar welke merken deze mensen dragen. Kies bijvoorbeeld eens schoenen van Filling Pieces. Deze schoenen zijn bekend en beroemd in de hele wereld. Terwijl het hier gewoon om een Nederlands merk gaat. Ook andere kleding kun je heel prima vinden in de reguliere winkels. Kies dan natuurlijk wel voor wat meer high-end merken. Want dat zie je er altijd aan af.

Kleding van de sterren moet bij je passen

Kijk, dat jij een keer in een schitterende jurk op een rode loper wilt staan, dat is natuurlijk logisch. Maar om nu een fortuin uit te geven aan zo’n jurk, terwijl je die maar één keer gaat dragen, dat vinden wij (calvinistische Nederlanders) vaak zonde. Kies daarom voor iets in de stijl van je favoriete beroemdheid, maar zorg dat het dusdanig draagbaar is, dat je het ook naar je werk kunt aantrekken. Of naar de supermarkt. Heb je een keer wat meer te besteden? Ga dan voor écht mooie kleding. Daar doe je jaren mee en die kun je steeds op een andere manier combineren.

Accessoires van de sterren kun je vaak zelf maken

Als je een beetje handig bent, dan kun je die mooie ketting of armband gewoon zelf maken. Rijg de verschillende mooie kralen aan elkaar en je hebt in een mum van tijd een schitterend sieraad. Dat hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten. Glas en glitters zijn voldoende, diamanten zijn er echt voor de mensen met (te) veel geld. En trouwens, de sterren krijgen die sieraden ook maar te leen voor een speciale gelegenheid.
Filling Pieces

Ga eens voor een glamourbehandeling

Heel af en toe MOET je jezelf eens in het zonnetje zetten. Dat hoef je niet te verdienen, dan kun je gewoon zo doen. Spreek eens af bij een echt goede kapper of schoonheidsspecialiste. Laat je haar eens prachtig kleuren, knippen en opsteken en kies de meest uitgebreide gezichtsbehandeling die aangeboden wordt. Zo kun je er weer even helemaal tegen. Als je je dan ook nog eens heerlijk laat masseren, dan voel je je helemaal weer heerlijk. Je krijgt dan ook een beetje het idee wat de sterren allemaal moeten doen (en laten) om er uit te zien zoals ze doen.